Ιστορία

Ιστορία

Η σχέση με τον χώρο του καφέ ξεκινά από πολύ νωρίς. Το 1986 έγινε για πρώτη φορά η μύηση στον χώρο του καφέ , των αρωμάτων και της γεύσης. Από τότε και για τα επόμενα χρόνια η σχέση αυτή γινόταν όλο και πιο στενή. Η ενασχόληση στον χώρο της μαζικής εστίασης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας  εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις για τον καφέ .
 

Έτσι φτάνουμε στον Οκτώβριο του 2002 που η αγάπη αυτή για το καφέ, οδήγησε στη δημιουργία της εταιρεία COFFEE PLUS με σκοπό το χονδρικό εμπόριο στην περιοχή της Δυτικής  Ελλάδας.

Η εκπαίδευση όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά εμβάθυναν ακόμη πιο περισσότερο , ασχολούμενοι με τους  αρωματοποιημένους καφέδες όλων των ειδών,  τσάι, σοκολάτα και άλλα είδη σχετικά με τον κόσμο της μαζικής εστίασης .Για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους, ανέλαβαν την αντιπροσώπευση για την περιοχή τους , δυνατών Brand names αλλά  δημιουργώντας και τα δικά τους προϊόντα Private Label .

Γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς αλλά και αντιλαμβανόμενοι τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης και του καφέ γενικότερα , δημιούργησαν το 2020 το e-shop ώστε να δώσουν πιο πολλές πληροφορίες και γνώσεις γύρω από τον καφέ και τα άλλα ροφήματα σε περισσότερους ανθρώπους  , που αγαπούν και απολαμβάνουν  τον καφέ και ροφήματα .

Γιατί ο καφές πάει παντού …

όταν τον θες … όπως τον θες … όπου τον θες

 

 

-10% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!