Προφίλ

H coffee spirit είναι καρπός της ανάγκης για άμεση και επαγγελματική προσέγγιση και απόλαυση του καφέ.
Διαβλέποντας την αυξημένη ανάγκη της αγοράς για ποιοτικές υπηρεσίες με ειδικευμένο προσωπικό δημιουργήσαμε μια εταιρεία που φιλοσοφία της είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε όλα τα επίπεδα άμεσα και ολοκληρωμένα. Από την στιγμή της δημιουργίας της εμπλουτίζεται συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό και γνώση ώστε να ανταποκρίνεται και στις μελλοντικές σας  απαιτήσεις .
Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και του ψήσιματος του καφέ … αυτή είναι η φιλοσοφία μας , ώστε το πάθος, για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, να μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας…

Οι ποιοτικότερες ποικιλίες καφέ από εμάς για εσάς .

kafes167

Απολαυστικά ροφήματα για όλα τα γούστα.

rofimata

Εξοπλισμός για την απόλαυση του καφέ στον χώρο σας

Banner_GS3c
Αποστολή της εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη , η βελτίωση των υπηρεσιών της προς τον πελάτη καθώς και η συνεχής ενημέρωση για τις τάσεις της αγοράς ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της.
Γιατί σκοπός μας δεν είναι η απλή πώληση των προϊόντων , αλλά η διαρκής παρακολούθηση των πελατών μας. Η εξεύρεση λύσεων για αυτούς , ως άμεσος σύμβουλος – συνεργάτης .
-10% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!